Οργισμένος με τη διαιτησία ο Άλαρνταϊς

Έξω φρενών με το λάθος του επόπτη στη φάση από την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο «Άπτον Παρκ», εμφανίστηκε ο Σαμ Άλαρνταϊς. «Παίξαμε εξαιρετικά, φτάσαμε κοντά στη νίκη και οι διαιτητές είναι απαράδεκτοι» είπε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ που θα πρέπει πλέον να περιμένει κλήση σε απολογία από την FA.   



Οργισμένος με τη διαιτησία ο Άλαρνταϊς

Οι «κόκκινοι διάβολοι», αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τα «σφυριά», κατάφεραν να απαντήσουν και τις δύο φορές. Ωστόσο, το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι που διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ και σε αυτό στάθηκε ο «Big Sam» λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Μπορώ πριν σχολιάσω το αγωνιστικό κομμάτι να ξεσπάσω; Παίξαμε απέναντι στη Γιουνάιτεντ και φτάσαμε κοντά σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Παίξαμε εξαιρετικά, πετύχαμε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν και οι διαιτητές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Έπρεπε να σφυρίξουν σωστά και δεν το έκαναν. Έπρεπε να δώσουν το οφσάιντ στο γκολ του Φαν Πέρσι, γιατί ήταν ακριβώς μπροστά τους. Ήταν εξόφθαλμο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την απόφασή τους να μην δώσουν το οφσάιντ» είπε ο κόουτς της Γουέστ Χαμ.