Προσπάθησε να σκοτώσει οπαδούς της Πορτ Βέιλ!

Στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας οπαδών της Πορτ Βέιλ, οδηγήθηκε ένας φίλος της Ρότσντεϊλ, τα ξημερώματα του Σαββάτου! Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από καυγά σε παμπ, ο άνθρωπος που συνελήφθη, προσπάθησε με το αμάξι να σκοτώσει τα πέντε άτομα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.



Προσπάθησε να σκοτώσει οπαδούς της Πορτ Βέιλ!

Ακόμα ένα περιστατικό βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στην Αγγλία.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ορισμένοι οπαδοί της Πορτ Βέιλ βρέθηκαν σε παμπ του Ρότσντεϊλ, εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας τους στην πόλη, για την 44η αγωνιστική της LeagueTwo.

Εκεί, ξέσπασε καυγάς με έναν οπαδό της Ρότσντεϊλ, ο οποίος, βγαίνοντας από την παμπ μαζί με αυτά τα πέντε άτομα, πήρε το αυτοκίνητό του και φέρεται να έπεσε πάνω τους, με σκοπό να τους σκοτώσει! Ένας από τους πέντε νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, δύο από αυτούς απλά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και οι υπόλοιποι δύο, κατάφεραν να απομακρυνθούν προτού τραυματιστούν από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, με τις Αρχές να αναζητούν περισσότερους μάρτυρες για καταθέσεις.