Προβλήματα και στο «Gigg Lane»

Ένταση, έπειτα από οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, σημειώθηκαν και στο «Gigg Lane», στο Σαββατοκύριακο της… ταραχής στην Αγγλία. Στο παιχνίδι της Μπέρι με την Όλνταμ έπεσαν «ψιλές», με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να μένουν αρχικά εκτός γηπέδου κι έπειτα να μπαίνουν… απΆ όπου έβρισκαν.



Προβλήματα και στο «Gigg Lane»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Όλνταμ επικράτησε 1-0 της Μπέρι εκτός έδρας για την 44η αγωνιστική της LeagueOne.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όπως θα το ήθελε με τον κόσμο της. Αυτό, διότι περίπου 300 οπαδοί της ομάδας που είχαν φτάσει στο γήπεδο και περίμεναν για να περάσουν από τα τουρνικέ και να οδηγηθούν στις θέσεις τους, τελικά έμειναν να ακούν έξω από το γήπεδο την εξέλιξη του αγώνα!

Η Όλνταμ σκόραρε στο 79ο λεπτό και μέχρι τότε, αρκετοί από τους 300 φίλους της που είχαν μείνει έξω από το γήπεδο, είχαν βρει τρόπο να μπουν μέσα, απΆ όποια θύρα έβρισκαν ανοιχτή και… αφύλαχτη. Έτσι, πανηγυρίζοντας το γκολ της ομάδας τους, δεν ήθελε και πολύ για να ξεσπάσει καυγάς με οπαδούς των γηπεδούχων που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Βέβαια, τα πνεύματα ηρέμησαν σχεδόν αμέσως με την επέμβαση των ανδρών ασφαλείας, αλλά δεν παύει να αποτέλεσε ακόμα ένα περιστατικό ταραχής σε γήπεδο, το προηγούμενο διήμερο, έπειτα από όσα έγιναν στο «Γουέμπλεϊ», το «Griffin Park» και τους δρόμους του Νιούκαστλ.