«Δεν θέλαμε να μείνουμε χωρίς τίτλο»

Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος ανέφερε πως οι «πολίτες» δεν θα μπορούσαν να μείνουν… άτιτλοι για φέτος.



«Δεν θέλαμε να μείνουμε χωρίς τίτλο»

Το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου έγινε από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι επιβλήθηκαν της Τσέλσι και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Γουίγκαν, η οποία φαντάζει ιδανικός αντίπαλος.

Από την πλευρά του, ο Γκάρεθ Μπάρι, εκφράζοντας πιθανότατα την πλειοψηφία των συμπαικτών του, δήλωσε: «Ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η ρεαλιστική ευκαιρίας μας για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο τη φετινή χρονιά. Έτσι όπως είναι ο σύλλογος τη δεδομένη στιγμή, δεν θέλαμε να μείνει μια χρονιά χωρίς να κατακτηθεί κάποιο τρόπαιο. Αυτό του Κυπέλλου είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα είναι φανταστικό αν μπορέσουμε να το κατακτήσουμε, ειδικά σε ένα υπέροχο γήπεδο όπως το «Γουέμπλεϊ». Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προχωρήσαμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Τσέλσι».

Γιώργος Σιάφας