Σχολή (κακών) οδηγών: Μάντσεστερ Σίτι

Το δίπλωμά του θα στερηθεί για τους επόμενους έξι μήνες ο Μίκα Ρίτσαρντς, ο οποίος έγινε ο τρίτος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τους Κάρλος Τέβες και Σαμίρ Νασρί, που τιμωρείται για την οδήγησή του.



Σχολή (κακών) οδηγών: Μάντσεστερ Σίτι
Αφού δεν μπόρεσε να πείσει το δικαστήριο πως δεν ήταν αυτός που οδηγούσε την πολυτελή Φεράρι 458 Ιτάλια, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των δρόμων του Μάντσεστερ να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, και δεν απάντησε σε δύο κλήσεις της αστυνομίας, ο Μίκα Ρίτσαρντς είδε τους αρμόδιους να του αφαιρούν το δίπλωμα για τους επόμενους έξι μήνες. Επίσης, του καταλογίστηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 745 λιρών.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Άγγλου διεθνή αμυντικού, Νικ Τέρι, ανέφερε: «Τον καιρό που δέχθηκε τις κλήσεις, ο κύριος Ρίτσαρντς ανακατασκεύαζε το σπίτι του και έμενε κάπου αλλού. Όμως, δεν δήλωσε πως δεν δέχθηκε τις κλήσεις, αλλά πως είχε άλλες προτεραιότητες. Προθυμοποιείται να παραδεχθεί πως δεν απάντησε σε αυτές».

Τέλος, η τραγική ειρωνεία είναι πως πριν από λίγες μέρες ο Ρίτσαρντς είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram, η οποία απεικόνιζε τον Κάρλος Τέβες να βρίσκεται εν ώρα κοινωνικής εργασίας, με τη λεζάντα: «Συγγνώμη Κάρλος, αλλά αυτό είναι πολύ αστείο». Αν… συνεχίσει έτσι όμως ίσως να πάρει τη θέση του Αργεντινού.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας