Υπέρ της τεχνολογίας ο Χότζον

Ευχαριστημένος από την αποδοχή της Goal-line Technology και την εφαρμογή του Hawk-Eye στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο γεγονός πως οι αρμόδιοι φορείς αποφασίζουν για το καλό του ποδοσφαίρου, όμως επισήμανε ότι πάντα θα γίνονται λάθη…



Υπέρ της τεχνολογίας ο Χότζον

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών», μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι της FA, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού συνεδρίου «SoccerEx», που φιλοξενείται στο Μάντσεστερ, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για την αποδοχή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που τα αρμόδια όργανα και οι άνθρωποι του αθλήματος ήθελαν να γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι μια μεγάλη αλλαγή. Όπως έγινε όταν άλλαξε το οφσάιντ, ή η πάσα προς τον τερματοφύλακα. Είναι πολύ ευχάριστο που εγκρίθηκε από όλους και όλοι κοιτούν μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου».

Ωστόσο, ο Ρόι Χότζον υποστήριξε ότι και με την είσοδο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα λάθη…

«Στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα αδικηθεί κάποια ομάδα. Η προσθήκη περισσότερων εποπτών στον αγωνιστικό χώρο βοήθησε πάρα πολύ, αλλά αρκεί ένα ματς, όπως ήταν το Ντόρτμουντ – Μάλαγα, για να αντιληφθεί κανείς ότι ανθρώπινα λάθη θα γίνουν ξανά».