Λούκας: «Αν δεν πίστευα, δε θα υπέγραφα»

Την άποψη ότι δεν θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, εάν δεν ήταν σίγουρος ότι οι «κόκκινοι» θα επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, εξέφρασε ο 26χρονος μέσος, Λούκας Λέιβα.



Λούκας: «Αν δεν πίστευα, δε θα υπέγραφα»

«Εάν δεν πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας, δε νομίζω ότι θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο. Πιστεύω πως ο λόγος που πολλοί ποδοσφαιριστές ανανεώνουν τη συνεργασία τους είναι επειδή πραγματικά πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, εκεί δηλαδή που πρέπει να είναι», τόνισε αρχικά ο Λούκας σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του με τους «κόκκινους» και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές με το σύλλογο, αλλά πιστεύω πως η παραμονή βασικών στελεχών μαζί με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση».

Παράλληλα ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, επισημαίνοντας πως στο άμεσο μέλλον, ο σύλλογος θα ξανακερδίσει τίτλους: «Όταν αποσυρθώ και θα αναπολώ την καριέρα μου, θα θέλω να θυμάμαι το πέρασμά μου από τη Λίβερπουλ ως επιτυχημένο. Ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα με την ομάδα. Μπορεί να μην έχουν γίνει τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε, αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος πως σε λίγα χρόνια θα πανηγυρίσουμε ξανά κάποιον τίτλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τεχνικό των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, τον οποίο θεωρεί βασικό υπαίτιο για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ: «Ο Μπρένταν έπαιξε βασικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Μίλησα μαζί του αρκετές φορές και συμφωνήσαμε από κοινού να παραμείνω στην ομάδα. Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός προπονητής και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές του.»

«Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που πιστεύω ότι ανήκω και πραγματικά ήθελα να μείνω. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα επειδή μετά από αρκετά χρόνια βρήκα την ομάδα που μπορώ να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου. Περιμένω τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα και θέλω να πανηγυρίσω με την ομάδα μου πολλές επιτυχίες», είπε καταλήγοντας ο Λούκας Λέιβα στη συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος