«Δυνατά, μέχρι και το τελευταίο… δευτερόλεπτο»
Ο εφησυχασμός είναι κάτι που δεν ταιριάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ, μετά από την απογοήτευση που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του με την απώλεια του τίτλου την περσινή σεζόν, υποστήριξε ότι άπαντες πλέον δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα.

Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ, είδαν τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι να μειώνεται στους 12 βαθμούς, μετά την ήττα (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Δευτέρας. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρήθηκε χαλαρότητα στους ποδοσφαιριστές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ντάνι Γουέλμπεκ, θεώρησε σκόπιμο να τους… αφυπνίσει.
«Όταν παίζεις στη Γιουνάιτεντ, πρέπει να κερδίζεις σε όλα τα ματς. Αυτό που έγινε πέρυσι και ο τρόπος που χάθηκε τίτλος, μας έδειξε ότι μετράει κάθε παιχνίδι, κάθε βαθμός, κάθε λεπτό. Όλα είναι κρίσιμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ο προπονητής ανέβηκε στο πούλμαν μετά την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ και έχοντας χάσει το πρωτάθλημα, είπε στους νέους: “αυτό που έγινε και αυτό το συναίσθημα που σας έχει κατακλύσει αυτή τη στιγμή, θα σας κάνει καλύτερους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους. Θα ωριμάσετε και θα σας βοηθήσει στο μέλλον”. Κανείς μας δεν θέλει να αισθανθεί τέτοια απογοήτευση ποτέ ξανά και πλέον, ξέρουμε ότι στον αγωνιστικό χώρο μετράει ακόμα και το κάθε… δευτερόλεπτο» δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός.