Βελτίωση εκτός έδρας ζητά ο Μπόγκνταν

Τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την είσοδο της Μπόλτον στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, σύμφωνα με τον Άνταμ Μπόγκνταν.



Βελτίωση εκτός έδρας ζητά ο Μπόγκνταν

Με επτά σερί νίκες μέσα στο «Reebok», οι «Wanderers» έχουν καταφέρει να φτάσουν τους 60 βαθμούς και να βρίσκονται πλέον στο -2 από την 6η θέση του πίνακα που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου.

Οι επιδόσεις της ομάδας του Ντάγκι Φρίντμαν ωστόσο μακριά από το «σπίτι» της είναι ωστόσο αποκαρδιωτικές, καθώς μετρά μόλις μία νίκη από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, το 3-2 επί της Μπάρνσλεϊ στις 2 Μαρτίου.

«Τα αποτελέσματά μας στα εντός έδρας ματς είναι εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε να συμβεί και στα παιχνίδια που απομένουν μακριά από το Reebok. Μόνο με νίκες στα εκτός έδρας ματς θα έχουμε τη ευκαιρία να βρεθούμε στα πλέι οφ. Σίγουρα όταν παίζεις χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων σου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία» τόνισε ο Μπόγκνταν.

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Μπόλτον έχει να αγωνιστεί εκτός έδρας τρεις φορές ακόμα, κόντρα σε Μπρίστολ Σίτι, Λέστερ και Κάρντιφ.