Ελπίζει ακόμα ο Μίλνερ

Όσο κι αν οι 12 βαθμοί της διαφοράς από την κορυφή δύσκολα καλύπτονται, ο Τζέιμς Μίλνερ αρνείται να παραδοθεί. Ο Άγγλος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για τους «πολίτες» που θα συνεχίσουν το κυνήγι των «κόκκινων διαβόλων».   



Ελπίζει ακόμα ο Μίλνερ

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μείωσε στους 12 βαθμούς τη διαφορά από το ρετιρέ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και η νίκη αυτή, ήταν απόδειξη της μαχητικότητας των παικτών των Πρωταθλητών Αγγλίας που αρνούνται να παραχωρήσουν τόσο εύκολα τον τίτλο τους.

«Ποτέ δεν έχει τελειώσει κάτι, αν δεν τελειώσει και επίσημα. Μπορεί όλοι να θεωρούν ότι η Γιουνάιτεντ είναι η νέα πρωταθλήτρια, όμως εμείς πιστεύουμε ότι εφόσον υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τίτλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και θα περιμένουμε “στραβοπάτημα” της Γιουνάιτεντ» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Μίλνερ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον στόχο μας. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς και συνεχίζουμε να ελπίζουμε».