Φοβούνται τη Γιουνάιτεντ

Στην αύρα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την «ατμόσφαιρα» που έχει φτιάξει ο Σκωτσέζος γύρω από το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδίδει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το προβάδισμα των «κόκκινων διαβόλων» στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών.  



Φοβούνται τη Γιουνάιτεντ

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι πολλές από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, φοβούνται την Γιουνάιτεντ και για το λόγο αυτό χάνουν πριν καν μπουν να αγωνιστούν εναντίον της.

«Δεν παλεύουν τα παιχνίδια. Νομίζουν ότι δεν μπορούν να τη νικήσουν αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι μια ομάδα σαν όλες τις άλλες. Επειδή όμως κυριαρχεί στο αγγλικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα υπέρ της, το οποίο στερεί από αρκετές ομάδες να διεκδικήσουν τη νίκη» τόνισε αρχικά ο Μαντσίνι, ο οποίος πιστεύει ότι μεγάλο ρόλο στη δημιουργία αυτού του κλίματος έχει ο Φέργκιουσον.

«Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Ίσως σε δέκα χρόνια αν κερδίσουμε πάρα πολλούς τίτλους να δημιουργήσουμε και εμείς αυτή την ψυχολογία στους αντιπάλους μας» επεσήμανε ο Μαντσίνι.