Ντι Κάνιο: «Είμαστε... χώμα»

Ως μία ομάδα που οι παίκτες της δεν έχουν καθόλου φυσική κατάσταση χαρακτήρισε το σύνολο που παρέλαβε από τον πρώην προπονητή της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο’Νιλ, ο νυν τεχνικός των «μαυρόγατων», Πάολο Ντι Κάνιο, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι και την ήττα με 2-1.



Ντι Κάνιο: «Είμαστε... χώμα»

Το πρώτο παιχνίδι του Ιταλού προπονητή στην τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ συνοδεύτηκε με ήττα από τους Λονδρέζους, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του προηγούνταν στο ημίχρονο με 1-0.

Ένα από τα προβλήματα που διαπίστωσε πως έχουν οι «μαυρόγατες» και πρέπει άμεσα να διορθωθεί σύμφωνα με τον Ντι Κάνιο, είναι η φυσική κατάσταση των παικτών του, οι οποίοι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλη και συνεχής πίεση.

«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε σε φόρμα. Δεν έχουμε και την καλύτερη φυσική κατάσταση στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ομάδα δε μπορεί να παίξει στα ίσια την Τσέλσι για 95 λεπτά», τόνισε αρχικά ο Ιταλός και συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα αποκτήσουμε περισσότερη ενέργεια στις επόμενες μέρες. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Μεταξύ άλλων, ο Ντι Κάνιο έπλεξε το εγκώμιο για τον… εαυτό του, δηλώνοντας: «Δεν ανησυχώ για την σωτηρία της ομάδας. Είμαι πολύ καλός προπονητής. Μπορεί να βρίσκομαι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλή δουλειά. Κάποιοι παίκτες μου είπαν ότι αυτά που κάνουμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις είναι φανταστικά. Τεχνικά και τακτικά μου είπαν πως είναι αυτό που χρειάζονταν».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος