Απελπισμένος για επιβίωση ο Ρέντναπ

Τα πάντα για να κρατήσει την ΚΠΡ στην Πρέμιερ Λιγκ θα κάνει ο Χάρι Ρέντναπ στα εναπομείναντα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Ο τεχνικός των Ρέιντζερς, δήλωσε ότι γνώριζε εξ αρχής τις δυσκολίες της αποστολής, αλλά εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως στα τελευταία ματς, δεν έχει επιβραβευτεί ο κόπος των παικτών του.



Απελπισμένος για επιβίωση ο Ρέντναπ

Η ΚΠΡ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με τη Ρέντινγκ, αλλά υπερέχει στη διαφορά τερμάτων. Οι θέσεις της σωτηρίας βρίσκονται οχτώ βαθμούς μακριά και αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τη Γουίγκαν, ο Χάρι Ρέντναπ θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να σώσει τον λονδρέζικο σύλλογο.

«Πραγματικά, αν υποβιβαστούμε, θα αρχίσω να χαστουκίζομαι! Ήξερα όταν ανέλαβα την ομάδα ότι είχα μπροστά μου μια πολύ δύσκολη αποστολή. Η ΚΠΡ είχε μόλις τέσσερις βαθμούς σε 13 ματς και δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που ανέλαβα να κάνω. Είναι κρίμα γιατί στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε πολύ καλά, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν επιβραβεύεται ο κόπος και η προσπάθειά μας» είπε ο Άγγλος κόουτς.