Επιστρέφει κόντρα στην Σίτι

Την αισιοδοξία του πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε διάστημα 15 ημερών, εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας.



Επιστρέφει κόντρα στην Σίτι
Αν και αρχικά φάνηκε πως ο Μπέιλ κινδύνευε να χάσει ακόμη και το υπόλοιπο της χρονιάς, έπειτα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Βασιλεία για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, καθησύχασε τους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας πως ο Ουαλός θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στις 15 του μήνα.

«Υπάρχει έντονο πρήξιμο στο πόδι του Μπέιλ και αρκετός πόνος, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να προλάβει το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, μένοντας εκτός μόνο για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θα ξέρουμε μετά τις εξετάσεις, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα ξαναπαίξει μέσα στη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος, καθώς από τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων του ιατρικού επιτελείου τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας