«Τώρα, θα απέρριπτα την εθνική»

¶μεση και αρνητική θα ήταν η απάντηση του Χάρι Ρέντναπ, αν τον πλησίαζαν τώρα οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.



«Τώρα, θα απέρριπτα την εθνική»

Ο προπονητής της ΚΠΡ, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση στον πάγκο των «τριών λιονταριών», την ¶νοιξη του 2012. ΠαρΆ όλα αυτά, το συμβόλαιο που τον δέσμευε με την Τότεναμ, στάθηκε εμπόδιο στη συμφωνία με την FA και τελικά, αυτός που πήρε τη δουλειά ήταν ο Ρόι Χότζον.

«Τώρα, αν μου τη ζητούσαν, θα απαντούσα αρνητικά. Ούτε τώρα θέλω να αναλάβω την Αγγλία, ούτε στο άμεσο μέλλον. Αυτό είναι το σίγουρο. Όταν ήρθε η ευκαιρία, ήταν το σωστό timing, αλλά δεν έγινε. Υπήρχαν δυσκολίες και η μεγαλύτερη από αυτές, ήταν το συμβόλαιό μου με την Τότεναμ. Πολλοί θα πουν ότι αυτό είναι απλά μια πρόφαση, αλλά ήταν η αιτία. Υπήρχε ειδικός όρος που δεν με άφηνε να αναλάβω την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Αυτά παθαίνεις όταν δεν διαβάζεις σωστά το συμβόλαιο που σου προσφέρει μια  ομάδα…» ήταν τα λόγια του Χάρι Ρέντναπ στο περιοδικό «Twentyfour7».