«Θέλουμε κι άλλους… Στάριτζ και Κουτίνιο»

Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, θα ανεβάσουν το επίπεδο της Λίβερπουλ και φυσικά, θα προκαλέσουν άμεσο αντίκτυπο στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, όπως το έκαναν οι Ντάνιελ Στάριτζ και Φελίπε Κουτίνιο, θα αποκτηθούν από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι, όπως τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς.



«Θέλουμε κι άλλους… Στάριτζ και Κουτίνιο»

Ο τεχνικός των «κόκκινων», έχει ήδη φτιάξει λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να δει ντυμένους με τα χρώματα της Λίβερπουλ, έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στη διοίκηση της ομάδας και όπως δήλωσε, όσοι προστεθούν στο ρόστερ το καλοκαίρι, θα στείλουν τον σύλλογο σε άλλο επίπεδο.

«Θέλαμε να πάρουμε περισσότερους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι για να ανταπεξέλθουμε στα πολλά παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τον Ιανουάριο, ήρθαν παίκτες μεγάλης κλάσης και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Ανάλογα ποιοτικές και ουσιαστικές προσθήκες θα κάνουμε και το φετινό καλοκαίρι, για να πάμε όλοι μαζί την ομάδα σε άλλο, ανώτερο επίπεδο. Οι προσθήκες των Στάριτζ και Κουτίνιο τον χειμώνα αποδείχθηκαν εξαιρετικές και σε αυτό το πλάνο θα πορευτούμε» ήταν τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς.