Οι επιλογές του Αντι Κάρολ

Πώληση ή παραμονή στη Λίβερπουλ χωρίς όμως να έχει φανέλα βασικού είναι οι επιλογές που φαίνεται πως έχει ο Αντι Κάρολ επιστρέφοντας στο Ανφιλντ μετά το δανεισμό του στη Γουεστ Χαμ.



Οι επιλογές του Αντι Κάρολ

Το 2011 η Λίβερπουλ πλήρωσε 35 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από τη Νιουκάστλ, όμως ο Αντι Κάρολ δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των χρημάτων που δαπανήθηκαν και έτσι ένα χρόνο μετά βρέθηκε δανεικός στη Γουεστ Χαμ.

Επιστρέφοντας στη Λίβερπουλ σε λίγους μήνες, θεωρείται δύσκολο πως ο Άγγλος επιθετικός θα καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού και η μεταγραφή του φαίνεται ως η πιο λογική εξέλιξη.

Τόσο η Γουεστ Χαμ, όσο και η Νιουκαστλ έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει παραπάνω από 17 εκατομμύρια λίρες.  Με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χατεμ Μπεν Αρφά (ο οποίος έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο), είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Καρολ ως μέρος της συμφωνίας με τις «καρακάξες». 

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τον 24χρονο επιθετικό σχετικά με το μέλλον του στη Λίβερπουλ, όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως δεν μπορεί να του υποσχεθεί πως θα έχει φανέλα βασικού.

Την Κυριακή η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Γουεστ Χαμ στο «Ανφιλντ», αλλά ο Αντι Κάρολ δεν θα αγωνιστεί στο ματς, όπως συμφωνήθηκε στους όρους του δανεισμού του.