Πάρκερ: «Όλα τώρα κρίνονται»

Έτοιμος για το… μεγάλο φινάλε της σεζόν δήλωσε ο Σκοτ Πάρκερ. Με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Βασιλεία στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Άγγλος μέσος κάλεσε τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη για να πετύχουν τους στόχους τους.   



Πάρκερ: «Όλα τώρα κρίνονται»

Τα «σπιρούνια», θέλουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, πράγμα που μέχρι στιγμής δείχνουν ότι μπορούν να το κάνουν. Το «εισιτήριο» για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το ζητούμενο, αλλά αυτό, τουλάχιστον για σήμερα, μπαίνει στην άκρη, αφού υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ.

«Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι η τελική ευθεία της σεζόν. Όλα κρίνονται τώρα. Είμαστε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα και να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας» είπε ο Πάρκερ και συνέχισε, αναφορικά με το ευρωπαϊκό τρόπαιο:

«Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε η Τότεναμ πανηγύρισε την κατάκτηση κάποιου τροπαίου για τελευταία φορά και θα είναι κάτι μοναδικό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον κόσμο να τελειώσουμε τη χρονιά με μια κούπα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε».