Τσέλσι-Ρούμπιν Καζαν (Preview)

Τρίτο ματς σε διάστημα έξι ημερών για την Τσέλσι που υποδέχεται τη Ρούμπιν Καζάν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης ο Ράφα Μπενίτεθ που ετοιμάζει νέες αλλαγές στα πρόσωπα της 11άδας των «μπλε».  



Τσέλσι-Ρούμπιν Καζαν (Preview)

Μετά την ήττα (2-1) από τη Σαουθάμπτον, το Σάββατο, η Τσέλσι επικράτησε (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα για το Κύπελλο Αγγλίας και… χωρίς να πάρει ανάσα προετοιμάστηκε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την ομάδα από το Καζάν.

Εννοείται ότι προτεραιότητα έχει δοθεί στον τερματισμό στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά όπως δείχνει ο λονδρέζικος σύλλογος, ούτε το Κύπελλο παρατάει, ούτε το Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι με τους Ρώσους. Μετά τη δύσκολη πρόκριση εις βάρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν… την υποχρέωση να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις, φτάνοντας μέχρι και στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Σε αυτή την αποστολή και ξεκινώντας από το πρώτο ματς με τη Ρούμπιν, η Τσέλσι θα εμφανιστεί για ακόμα ένα ματς διαφοροποιημένη. Χωρίς τον Άσλεϊ Κόουλ που θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, χωρίς τον Γκάρι Κέιχιλ που έχει πρόβλημα στο γόνατο και χωρίς τον Ντεμπά Μπα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όσον αφορά τη Ρούμπιν, της οποίας ο προπονητής, Κούρμπαν Μπερντίεφ, τόνισε ότι η κλήρωση των προημιτελικών έφερε στην ομάδα του τον πιο δύσκολο αντίπαλο, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλεξάντερ Ριαζάντσεφ για την επίθεση, όσο και του Γιάν Εμβιλά για τη μεσαία γραμμή. Ερωτηματικό και στη συμμετοχή του Άλαν Κασάεφ λόγω του επιπέδου ετοιμότητας.