«Το μέλλον μου είναι στη Μαρσέιγ, αλλά…»

Σύλλογο τον οποίο αγαπά, αλλά θα τον αφήσει αν έρθει κάποια καλή προσφορά από ομάδα της Αγγλίας, χαρακτήρισε τη Μαρσέιγ ο Νικολά Ενκουλού.



«Το μέλλον μου είναι στη Μαρσέιγ, αλλά…»

Αν και έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαρσέιγ μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Νικολά Ενκουλού χαρακτήρισε τη Μαρσέιγ έναν σύλλογο τον οποίο αγαπά, ωστόσο αν ερχόταν κάποια προσφορά από κάποια ομάδα, όπως μία εκ των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Άρσεναλ, η οποία θα ικανοποιούσε τη διοίκηση των Γάλλων, θα αποχωρούσε από τη Μασσαλία.

«Ο σύλλογος κι εγώ έχουμε κοινό μέλλον, αλλά αν δεχθεί μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί, τότε θα πρέπει να αποχωριστούμε. Η Μαρσέιγ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος στον οποίο λατρεύω να παίζω. Είναι μέρος της ζωής μου» ανέφερε ο 23χρονος Καμερουνέζος αμυντικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας