Βίλας – Μπόας: «Δεν θέλουμε να δεχθούμε γκολ»

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα χαρακτήρισε τη Βασιλεία ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, εν όψει του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. «Πήραμε μάθημα από την Ίντερ, δεν θέλουμε να δεχθούμε τέρματα» ανέφερε ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων.



Βίλας – Μπόας: «Δεν θέλουμε να δεχθούμε γκολ»
Το πρώτο βήμα για την  πρόκριση στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει η Τότεναμ, η οποία υποδέχεται τη Βασιλεία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Πέμπτη.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, ανέφερε πως το έργο των παικτών του δεν θα είναι εύκολο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της.

«Σε αυτή τη φάση, όλες οι ομάδες που είναι στη διοργάνωση έχουν ως στόχο και όνειρο την κατάκτηση του τροπαίου. Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πρόσφατες εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία που αποκομίσαμε από τα παιχνίδια με την Ίντερ θα μας κάνει καλο, καθώς δείχνει ότι κανένα προβάδισμα δεν μπορεί να σου δώσει ασφάλεια. Πήραμε το μάθημά μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να μη δεχθούμε κανένα τέρμα. Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και απρόβλεπτα. Έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση, όπως και η Βασιλεία. Έχουν βγάλει δύσκολες ομάδες εκτός διοργάνωσης».

Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν τα «σπιρούνια», αλλά και τις επιστροφές των Γιορίς και Ντέμπσεϊ, λέγοντας: «Ο Ούγκο και ο Κλιντ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά δεν θα έχουμε τον Κάρολ και τον Ντεφό».

Διαβάστε ακόμη:

Νέα «γκαντεμιά» για Ντεφό!

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας