Φαν Πέρσι: «Δύσκολα θα δει ο κόσμος θέαμα»

Οι ελάχιστες ώρες που μεσολαβούν από τις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ, θα αποδειχτούν εμπόδιο στην προσπάθεια των παικτών των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρουν θέαμα στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας, σύμφωνα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.



Φαν Πέρσι: «Δύσκολα θα δει ο κόσμος θέαμα»

Η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», θα διανυκτερεύσει στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το Σάββατο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόταν στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στη Σάντερλαντ και η Τσέλσι στο «St. Mary’s», κόντρα στη Σαουθάμπτον. Αυτό, σύμφωνα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και θα περιμένει να δει θέαμα

«Ο κόσμος, θα πρέπει να είναι συμβιβασμένος με την ιδέα πως πιθανότατα δεν θα δει σπουδαίο ποδόσφαιρο και θέαμα, αφού και οι δύο ομάδες παίζαμε εκτός έδρας το Σάββατο και τα δύο παιχνίδια, είναι πολύ κοντινά χρονικά. Συνήθως, τη δεύτερη μέρα έπειτα από ένα ματς, πονάς λίγο περισσότερο στους μύες των ποδιών, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι» δήλωσε ο Ολλανδός επιθετικός.