«Καλοί στο πρώτο, εξαιρετικοί στο δεύτερο»

Την εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Άστον Βίλα, εξήρε ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά τη νίκη (2-1) της Λίβερπουλ στο «Βίλα Παρκ». «Ήμασταν καλοί και στο πρώτο μέρος, αλλά τιμωρηθήκαμε για μια ολιγωρία» τόνισε ο προπονητής των «κόκκινων».



«Καλοί στο πρώτο, εξαιρετικοί στο δεύτερο»

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άστον Βίλα, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παρά το -5 από την πρώτη πεντάδα και το ματς περισσότερο από την Άρσεναλ.

 «Παίξαμε πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τιμωρηθήκαμε για μια ολιγωρία και δεχτήκαμε το γκολ. Μετά την ανάπαυλα, τρέξαμε λίγο περισσότερο, παίξαμε σε πιο γρήγορο ρυθμό και ήμασταν εξαιρετικοί» είπε αρχικά ο Ρότζερς και πρόσθεσε:

«Είναι μια τεράστια νίκη για εμάς. Όποιος είδε το ματς, φυσικά θα παρατήρησε και την ποιότητα που έχει η ομάδα, αλλά και την ευκολία με την οποία οι ποδοσφαιριστές μου αλλάζουν τη μπάλα και φτιάχνουν το παιχνίδι. Η Άστον Βίλα, έπαιξε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή κι εμείς επιλέξαμε τις πτέρυγες για να “χτυπήσουμε”».