Σουόνσι – Τότεναμ (preview)

Στο «Liberty Stadium», η Τότεναμ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το διάλειμμα των υποχρεώσεων για την Πρέμιερ Λιγκ της έκανε καλό, έχοντας δείξει ότι ξεμένει από δυνάμεις. Η Σουόνσι, ωστόσο,  ακόμα κι αν δείχνει ότι φτάνει εύκολα στην επίτευξη των φετινών στόχων, δεν σκοπεύει να χαριστεί ούτε στην 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  



Σουόνσι – Τότεναμ (preview)

Τα «σπιρούνια» ταξίδεψαν στην Ουαλία έχοντας τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, σε μια περίοδο που οφείλουν να παραμείνουν συγκροτημένα και να κυνηγήσουν τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάνοντας από τις Λίβερπουλ, Ίντερ και Φούλαμ, το σύνολο του Αντρέ Βίλας – Μπόας έμοιαζε να έχει χάσει όλες τις δυνάμεις που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των εθνικών ομάδων και των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους Λονδρέζους, αλλά η Σουόνσι συνεχίζει ακάθεκτη το δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή (και) της φετινής σεζόν. Να κάνει, δηλαδή, δύσκολη τη ζωή όλων των αντιπάλων της. Παρά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ και την άνετη παρουσία στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, οι «κύκνοι» του Μίκαελ Λάουντρουπ δεν χαρίζονται σε κανέναν, ειδικά μπροστά στο κοινό τους.

Προέρχονται βέβαια από δύο ήττες, οι οποίες ήρθαν πολύ δύσκολα από Γουέστ Μπρομ και Άρσεναλ και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι το ζητούμενο, ασχέτως του αντιπάλου και του ονόματος του.

Ο Λάουντρουπ, ενδεχομένως να έχει τον Τσίκο Φλόρες στη διάθεσή του έπειτα από εφτά εβδομάδες απουσίας, ο Κέμι Αγκουστιέν έχει μυϊκό πρόβλημα, ενώ ο Νιλ Τέιλορ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς για να επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

Για την Τότεναμ, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι υγιής και πανέτοιμος και οι Λένον και Ντόουσον ξεπέρασαν τα προβλήματά τους για να δηλώσουν «παρών» στα πλάνα του Βίλας – Μπόας.

Πιθανές συνθέσεις:
Σουόνσι (4-4-2): Βορμ – Ρανχέλ, Γουίλιαμς, Φλόρες, Ντέιβις – Ντάιερ, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν, Ράουτλετζ – Ερνάντεζ, Μίτσου
Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Άσου Εκοτό – Ντεμπελέ, Πάρκερ – Ντέμπσεϊ, Λένον, Μπέιλ - Αντεμπαγιόρ