Πανέτοιμος ο Τέρι

Ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε ότι ο Τζον Τέρι βρίσκεται πλέον στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Τσέλσι και ο Άγγλος αμυντικός ετοιμάζεται να αποτελέσει ξανά την κολώνα της άμυνας των «μπλε».   



Πανέτοιμος ο Τέρι

Ο έμπειρος στόπερ, έχει επιστρέψει στη δράση από τον Ιανουάριο, έπειτα από δίμηνη απουσία λόγω προβλήματος που είχε αποκομίσει στο αριστερό γόνατο, στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, καθόταν στον πάγκο και έμπαινε στα ματς σαν αλλαγή, ενώ σε αρκετά δεν αγωνίστηκε καθόλου. Η απουσία του από τα βασικά πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ «γέννησαν» σενάρια για τη σχέση των δύο ανδρών που όμως διαψεύστηκαν, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει συνέχεια ότι όλα εξαρτώνται από την φυσική κατάσταση του παίκτη.

Πλέον, ο Τέρι είναι πανέτοιμος και πιο υγιής από ποτέ, με τον Μπενίτεθ να γνωστοποιεί ότι η αμυντική λειτουργία της Τσέλσι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, θα στηριχτεί στις ικανότητες και την εμπειρία του Άγγλου αμυντικού. «Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προπονείται δυνατά κάθε μέρα, τον έβλεπα να βελτιώνεται συνεχώς και πλέον είναι έτοιμος» είπε ο προπονητής των «μπλε» του Λονδίνου.