«Πωλητήριο» σε Γκρέλα

Ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Άλαρτναϊς ουσιαστικά ενίσχυσε τις φήμες που ήθελαν τον Βινς Γκρέλα να εγκαταλείπει την ομάδα, δηλώνοντας πως όλοι οι παίκτες του είναι προς πώληση, αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη πρόταση.



«Πωλητήριο» σε Γκρέλα

Ο Αυστραλός διεθνής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στο «Έντγουντ Παρκ» εξαιτίας των αρκετών τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει και δημοσιεύματα από το Νησί τον έχουν συνδέσει με μια πιθανή μετακίνηση του στη Γαλατάσαράι, όπου θα βρει και τους συμπατριώτες του, Χάρι Κιούελ και Λούκας Νιλ.

Ο τεχνικός των «ρόδων» λοιπόν, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να πουλήσει παίκτες, όμως αν υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση θα την λάβει σοβαρά υπόψιν. «Πέρυσι πουλήσαμε αρκετούς παίκτες για να καλύψουμε το έλλειμμα των 33 εκατομμυρίων λιρών που υπήρχε, όμως φέτος δεν έχουμε τέτοιες ανάγκες. Βέβαια, είμαστε μια ομάδα που πουλά, οπότε κάθε παίκτης μπορεί να φύγει με την κατάλληλη πρόταση», δήλωσε ο «Big Σαμ», ο οποίος για τον Γκρέλα ανέφερε: «Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά με δικό του ατομικό πρόγραμμα. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει απόλυτα έτοιμος έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα. Από εκεί και έπειτα θα δούμε».

TAGS: