Προκριματικών συνέχεια…

Άλλη μια νύχτα φουλ δράσης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απόψε. Η Αγγλία, διεκδικεί την πρωτιά του 8ου ομίλου απέναντι στο Μαυροβούνιο, αλλά το england365.gr, όπως πάντα, ρίχνει μια ματιά και στα υπόλοιπα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βρετανίας και της Ιρλανδίας.   



Προκριματικών συνέχεια…

Σερβία – Σκοτία

Μάλλον χαμένο είναι το «τρένο» της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 για τους Σκοτσέζους. Μετά και την ήττα (2-1) από την Ουαλία την Παρασκευή, το σύνολο του Γκόρντον Στράχαν φαίνεται ότι θα παίξει στα εναπομείναντα παιχνίδια του γκρουπ για… την τιμή των όπλων. Απέναντι στους Σέρβους που απλά έχουν συγκεντρώσει δύο βαθμούς περισσότερο, παρά τη δυσκολία του ματς, οι Σκοτσέζοι θα προσπαθήσουν να δείξουν μια αντίδραση μετά την «καθίζηση» που υπέστησαν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με την Ουαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ο απαραίτητος έλεγχος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, το χιόνι καθαρίστηκε και το ματς - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - θα διεξαχθεί κανονικά.

Ουαλία – Κροατία

Μετά τη νίκη (2-1) επί των Σκοτσέζων, η Ουαλία φαίνεται ότι θα τα δώσει όλα για όλα στα υπόλοιπα παιχνίδια, προκειμένου να δει αν μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του 1ου προκριματικού ομίλου. Το σύνολο του Κρις Κόουλμαν αντιμετωπίζει τους Κροάτες στο Κάρντιφ, με την ελπίδα να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς από τους αποψινούς αντιπάλους του και να «τρέξει» στην τελική ευθεία για να… μπορεί να «πέσει» με ψηλά το κεφάλι, αν δεν τα καταφέρει. 

Ιρλανδία – Αυστρία

Στο Δουβλίνο, η Ιρλανδία θα υποδεχτεί την Αυστρία, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται στην ίδια μοίρα, κυνηγώντας τη δεύτερη θέση του 3ου προκριματικού γκρουπ και την πιθανή συμμετοχή στα μπαράζ. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην ισοβαθμία με την Αυστρία βλέπει την πλάτη της λόγω της διαφοράς τερμάτων, κάτι που θα φροντίσει να ανατρέψει στο αποψινό ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Σουηδία, ενώ η Αυστρία διέλυσε τις Νήσους Φερόε με 6-0. 

Βόρειος Ιρλανδία – Ισραήλ

Το 6ο γκρουπ των προκριματικών του Μουντιάλ είναι πολύ δυνατό για τη Βόρειο Ιρλανδία που αντιμετωπίζει – καιρού επιτρέποντος – στο Μπέλφαστ, το Ισραήλ. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν κι «έκοψαν» βαθμούς από την Πορτογαλία την περασμένη Παρασκευή, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ισόπαλο 3-3. Η ομάδα του Νησιού, δεν αγωνίστηκε με τη Ρωσία λόγω του χιονιά και παρά το γεγονός πως έχει ένα ματς λιγότερο από τους Πορτογάλους και τους Ισραηλινούς, δεν δείχνει ικανή να πραγματοποιήσει την έκπληξη…