Ελπίζουν για το γήπεδο στην Κόβεντρι

Ακέραιες παραμένουν οι ελπίδες των ανθρώπων της Κόβεντρι για το θέμα της παραμονής στο «Ricoh Arena» και την κανονική διεξαγωγή όλων των εντός έδρας αγώνων μέχρι το φινάλε της σεζόν, μετά την είσοδο σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.



Ελπίζουν για το γήπεδο στην Κόβεντρι

Το χρέος του 1,3, εκατ. λιρών προς τους ιδιοκτήτες του γηπέδου δεν έχει εξοφληθεί και είναι απολύτως λογικό να ανησυχούν οι διοικούντες τον σύλλογο, από τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες έφυγε όλο το προσωπικό της ομάδας από το «Ricoh Arena» και η μπουτίκ μεταφέρθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Τα αφεντικά του «Ricoh Arena», δεν έχουν εκφράσει προθέσεις… έξωσης της Κόβεντρι, που θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια νέα συμφωνία, όπως γνωστοποίησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σίτι, Τιμ Φίσερ.

«Η συμφωνία που ίσχυε τερματίστηκε  με την είσοδο της ομάδας στο καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε ένα νέο deal που θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε κανονικά στην έδρα μας, στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά στο κοινό μας» σχολίασε.