Χότζον: «Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο»

Την άρνησή του να συμμετέχει στα… παιχνίδια μυαλού, όπως τα χαρακτήρισε, που ξεκίνησε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαυροβουνίου, εξέφρασε ο Ρόι Χότζον στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Τρίτης στην Ποντγκόριτσα. «Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα γίνει στο γήπεδο» τόνισε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.



Χότζον: «Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο»

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Μπρανκο Μπρνόβιτς, υποστήριξε ότι οι Άγγλοι διεθνείς κρύβουν το φόβο τους για το παιχνίδι της Τρίτης, πίσω από τη δικαιολογία για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, όπου θα κληθούν να παίξουν.

Ο Ρόι Χότζον, κληθείς από τους εκπροσώπους του Τύπου να σχολιάσει τα λεγόμενα του ομολόγου του στον πάγκο του Μαυροβουνίου, τόνισε απλά πως: «Δεν έχουν σημασία τα λόγια και οι λέξεις πριν το ματς. Πάντα μετράει μονάχα αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται ξεκάθαρα για… παιχνίδια μυαλού από τον προπονητή τους». Ωστόσο, επιβεβαίωσε πως «το χορτάρι έχει στεγνώσει και θα είναι μια χαρά το γήπεδο».

Ερωτηθείς για τον Γουέιν Ρούνεϊ και την ετοιμότητά του, καθώς επιστρέφει σε ένα γήπεδο όπου το 2011 φέρθηκε αντιεπαγγελματικά με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο πρώτα ματς του ομίλου στο περσινό Euro, ο τεχνικός των Άγγλων είπε: «Ο Γουέιν έχει επιδείξει άριστη συμπεριφορά από εκείνη τη μέρα. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου και δεν θέλω  καν να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα, αφού οι παίκτες μου έχουν απόλυτη επίγνωση των κανονισμένων και του τρόπου με τον οποίο πρέπει να αγωνιστούν».

Σχολιάζοντας την παρουσία των Γιόβετιτς και Βούτσινιτς στην επιθετική γραμμή του Μαυροβουνίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», δεν φάνηκε να ανησυχεί… «Ο Τζόλεον Λέσκοτ είναι ένας αμυντικός που βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια. Ο Κρις Σμόλινγκ βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ, που όλα δείχνουν ότι φέτος θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Παίζουν και οι δύο στο πιο υψηλό επίπεδο και τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη» ήταν τα λόγια του.