Χαρτ: «Όχι λάθη στο Μαυροβούνιο»

Το απόλυτο των βαθμών θα πρέπει να πάρει η Αγγλία στο Μαυροβούνιο, την προσεχή Τρίτη, αν θέλει να ελπίζει για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, σύμφωνα με τον Τζο Χαρτ. «Όχι λάθη. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι.



Χαρτ: «Όχι λάθη στο Μαυροβούνιο»

Τα «τρία λιοντάρια», μετά το 8-0 επί του Σαν Μαρίνο, ταξιδεύουν στην Ποντγκόριτσα για την αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014, Μαυροβούνιους.

Ο Τζο Χαρτ, υποστήριξε πως σε αντίθεση με το παιχνίδι του 2011, όταν η Αγγλία χρειαζόταν έναν βαθμό και χαλάρωσε υπερβολικά για να έρθει ισόπαλη (2-2) με την προσεχή της αντίπαλο, θα πρέπει αυτή τη φορά να αποχωρήσει από το Μαυροβούνιο και με τους τρεις βαθμούς.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς την Τρίτη. Πλησιάζουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο για πάρουμε τη νίκη και να αναρριχηθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας. Ίσως μας κατηγόρησαν για τη συμπεριφορά μας στο ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2012, όταν θέλαμε έναν βαθμό και από το 2-0 δεχτήκαμε δύο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι στο 2-2. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα πρέπει να έχουμε απώλεια βαθμών. Θέλουμε να τα καταφέρουμε κι έχουμε πίστη στις ικανότητές μας» ήταν τα λόγια του διεθνή τερματοφύλακα.