Η σύνθεση της Αγγλίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο

Τα ρεπορτάζ των βρετανικών Μέσων, νωρίτερα, αποδείχθηκαν απολύτως έγκυρα. Με τον Μπέινς στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο, ανακοινώθηκε η 11άδα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο. 



Η σύνθεση της Αγγλίας κόντρα στο  Σαν Μαρίνο

Εφτά αλλαγές πραγματοποιεί ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας, σε σχέση με τη φιλική νίκη (2-1) επί της Βραζιλίας, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το σύστημα θα είναι το κλασσικό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια, θα βρεθεί κανονικά ο Τζο Χαρτ.

Στην τετράδα της άμυνας, από δεξιά στα αριστερά, θα βρεθούν οι Κάιλ Γουόκερ, Τζόλεον Λέσκοτ (που αντικατέστησε τον Μάικλ Ντόουσον), Κρις Σμόλινγκ και Λέιτον Μπέινς.

Στα χαφ, θα κινηθούν οι Φρανκ Λάμπαρντ και Τομ Κλέβερλι, ενώ στις πτέρυγες, δεξιά θα τρέχει ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και αριστερά ο Άσλεϊ Γιάνγκ.

Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Γουέιν Ρούνεϊ και Ζερμέιν Ντεφό.

Αναλυτικά: Χαρτ - Γουόκερ, Λέσκοτ, Σμόλινγκ, Μπέινς - Τσάμπερλεϊν, Λάμπαρντ, Κλέβερλι, Άσλεϊ Γιάνγκ - Ντεφό, Ρούνεϊ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Πάρκερ, Φόστερ, Κόουλ, Τέιλορ, Κόκερ, Μίλνερ, Τζέραρντ, Κάρικ, Όσμαν, Γουέλμπεκ, Στάριτζ, Φόρστερ.

Σαν Μαρίνο: Άλντο Σιμοντσίνι, Φάμπιο Βιταϊόλι, Παλάτσι, Αλεσάντρο Ντέλα – Βάλε, Νταβίντ Σιμοντσίνι, Σερβελίνι, Γκασπερόνι, Τσιμπέλι, Μπολίνι, Σέλβα, Ματέο Βιταϊόλι

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Φεντερίκο Βαλεντίνι, Μπακιότσι, Μπιάνκι, Μπουσκαρίνι, Κοπίνι, Άλεξ Ντέλα – Βάλε, Ρινάλντι, Κάρλο Βαλεντίνι, Βανούτσι.