Τσάμπερλεϊν: «Πρέπει να επιστρέψει στο μέλλον ο Ρίο»

Ως μία φιγούρα που θα έδινε πολύ εμπειρία στην εθνική Αγγλίας, χαρακτήρισε τον Ρίο Φέρντιναντ ο Άλεξ Τσάμπερλεϊν.

Τσάμπερλεϊν: «Πρέπει να επιστρέψει στο μέλλον ο Ρίο»

Μπορεί η διαφαινόμενη επιστροφή στην εθνική Αγγλίας να μην πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πολύ άμεσο μέλλον, αλλά ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλέιν θεωρεί πως ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ πρέπει να αποτελέσει μέλος των «τριών λιονταριών» στο μέλλον.

«Είναι απογοήτευση για εμάς. Ο Ρίο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θα ήταν πολύ σημαντική η εμπειρία που θα πρόσφερε στην ομάδα με την παρουσία του» είπε αρχικά ο Τσάμπερλεϊν και πρόσθεσε:

«Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα, αλλά και αυτοί που είναι ήδη σε αυτή, είναι κάτι παραπάνω από ικανοί και μπορούν να γεμίσουν τις τάξεις μας με ποιότητα και εμπειρία»

Τέλος, ο παίκτης της Άρσεναλ ανέφερε πως ο «Φέρντι» πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα: «Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να μην επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι φανταστικός παίκτης εδώ και χρόνια. Αλλά προφανώς δεν είμαι σε θέση για να πω αν θα το κάνει σίγουρα. Δεν είμαι ο προπονητής. Αλλά για μένα ο Ρίο είναι απίστευτος παίκτης και θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της ομάδας».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας