νίκη επί της Γουέστ Χαμ και να ξεπεράσει την Τότεναμ, η οποία στραβοπάτησε στην έδρα της.
"/>
Βλέπει δυνατό finish ο Λάμπαρντ
ENGLAND365 18.03.2013 | 10.04
Ακόμη πιο ψηλά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας μπορεί να τερματίσει η Τσέλσι, σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο αρχηγός των Λονδρέζων βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί της Γουέστ Χαμ και να ξεπεράσει την Τότεναμ, η οποία στραβοπάτησε στην έδρα της.
Η Τσέλσι βρίσκεται και πάλι στην τρίτη θέση και έχει πλησιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στους τέσσερις βαθμούς, κάτι που κάνει τον Λάμπαρντ να πιστεύει πως τίποτα δεν έχει χαθεί όσον αφορά τη δεύτερη θέση.
«Είμαστε σε καλή φόρμα κι όλα αυτά τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με το πόσο καλά είμαστε. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και πρέπει να διατηρηθούμε έτσι ως το τέλος του πρωταθλήματος», τόνισε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος με το τέρμα του έφτασε τα 200 με την μπλε φανέλα.
Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κατόρθωμά του, τονίζοντας πως «είναι μια από τις καλύτερες ημέρες στην καριέρα του», αφού ποτέ δεν πίστευε πως μπορεί να φτάσει «σε μια τέτοια επίδοση».
newstrack
20.06.2026 | 23:38
Ελάχιστα θεώρησε η Νιούκαστλ τα χρήματα που διέθεσε η Τότεναμ στην πρόταση που κατέθεσε για τον Σάντρο Τονάλι, με τις «καρακάξες» να προσπαθούν να εξοικονομήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Ιταλό μέσο!
20.06.2026 | 19:52
Η αγορά των ελεύθερων παικτών κρύβει πάντα ευκαιρίες και η Λιντς φαίνεται έτοιμη να εξετάσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες του φετινού καλοκαιριού στην Premier League. Ο Γιούλιαν Μπραντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ντόρτμουντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα «παγώνια» να είναι ένας από τους… μνηστήρες της υπογραφής του.
20.06.2026 | 18:02
Αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να επηρεάσει τον ίδιο και τη χώρα του είναι ο Χάρι Κέιν, με τον αρχηγό της Αγγλίας να διακόπτει κάθε συζήτηση ανανέωσης με την Μπάγερν Μονάχου, έως ότου τελειώσει το Μουντιάλ!
20.06.2026 | 17:05
Τεράστιο… μπαμ είναι έτοιμη να κάνει η Τότεναμ. Έχει κάνει ήδη τρεις σημαντικές μεταγραφές, θέλει να κάνει ακόμη μία που θα κάνει «κρότο». Ο Ματέους Φερνάντες ήταν κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τα «σπιρούνια» του Ντε Τζέρμπι θέλουν να τον κλέψουν μέσα από τα χέρια των «κόκκινων διαβόλων», κάνοντας έτσι μια πολύ σημαντική κίνηση, πριν ξεκινήσει καν ο Ιούλιος!