Στο περίμενε ο Βερμάελεν

Εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ για το ματς με τη Σουόνσι, αλλά και για το άμεσο μέλλον, είναι ο Τόμας Βερμάελεν, αφού ο προπονητής της Άρσεναλ δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει τη «συνταγή» με «συστατικά» τους Περ Μερτεζάκερ και Λοράν Κοσιελνί. Προβληματισμένος ο Βέλγος αμυντικός.



Στο περίμενε ο Βερμάελεν

Το γεγονός πως ο Βερμάελεν φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού δεν δείχνει να επηρεάζει τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τον Βέλγο άσο.

Μάλιστα, ο Αλσατός τεχνικός δεν θα τον χρησιμοποιήσει ούτε στα αριστερά της άμυνας, όπως συνήθιζε κάποτε.

«Κάθε θέση στην ενδεκάδα είναι διαπραγματεύσιμη, όλοι είναι αναλώσιμοι. Το κάθε παιχνίδι αποφασίζει και το επόμενο, αφού θα παίζει όποιος είναι σε καλή φόρμα», τόνισε ο Βενγκέρ, με τα ρεπορτάζ των βρετανικών Μέσω να κάνουν λόγο για μη ικανοποίηση του προπονητή των Λονδρέζων με την απόδοση του Βερμάελεν.

Την ίδια ώρα, αν και ο Βέλγος άσος δείχνει έτοιμος να αποδεχθεί την απόφαση του προπονητή του και να παλέψει για να κερδίσει και πάλι τη θέση του, από Μέσα της πατρίδας του προκύπτει ενόχληση για τον ίδιο, αφού αρνείται να δεχθεί πως από το πρόσωπό του θα αρχίσει να στέλνει …μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση το προπονητικό επιτελείο της Άρσεναλ.