Ρέντναπ: «Κρίσιμο το παιχνίδι με τη Βίλα»

Ως ένα μεγάλο παιχνίδι χαρακτήρισε τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Άστον Βίλα, ο προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στη μάχη που δίνει ο σύλλογος για την παραμονή του στην κατηγορία.



Ρέντναπ: «Κρίσιμο το παιχνίδι με τη Βίλα»

Μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «St Mary’s» στις 2 Μαρτίου, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Σάντερλαντ και πλέον οι Ρέιντζερς θέλουν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «χωριάτες» για να ανέβουν ακόμα περισσότερο στον πίνακα της Πρέμιερ.

Ο τεχνικός της ομάδας, τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες, από τη στιγμή που με νίκη της η ΚΠΡ μειώνει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τη Βίλα: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα. Η πίεση δεν βρίσκεται με το μέρος μας», δήλωσε αρχικά ο Άγγλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Έχω επισημάνει πολλές φορές ότι μπορούμε να σωθούμε. Οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Σαουθάμπτον και την Σάντερλαντ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε καλή φόρμα, έχουμε μόνο δύο ήττες σε εννέα παιχνίδια».

Παράλληλα, ο 66χρονος προπονητής επιβεβαίωσε ότι οι Τααράμπ, Σέζαρ και Τραορέ θα βρίσκονται στη διάθεσή του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος