Ο Ντειβιντ Μπέκαμ δεν δίστασε να υποδυθεί το...έτερο ήμισυ του κωμικού Τζειμς Κόρντεν για τις ανάγκες του Sport Relief.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατά καιρούς άφησαν υπονοούμενα για τον ανδρισμό του πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, ειδικά μάλιστα μετά τη δική του αποκάλυψη οτι του αρέσει να φορά τα εσώρουχα της συζύγου του. Παρ' όλα αυτά ο Μπέκαμ δεν είχε πρόβλημα να διακωμωδήσει τα σχόλια και να συμμετάσχει σε ένα σκετς το οποίο παρουσιάζει την... συμβίωση του με τον Σμίθι. Στο χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε χθες απο το BBC για την ενίσχυση του Sport Relief, οι δυο άνδρες εμφανίζονται να κάνουν μαζί μπάνιο, να παρακολουθούν την αγαπήμενη τους σαπουνόπερα (της δεκαετίας του 80 Neighbours) και ο "Μπεκς" να συγκινείται όταν οι πρωταγωνιστές της σειράς (Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν) ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. "Έχουν ειπωθεί πολύ σκληρά πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του στο παρελθόν και ποτέ δεν αντέδρασε. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και αξίζει τον σεβασμό όλων" ήταν τα λόγια του κωμικού για τον Αγγλο ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έγιναν στο Μιλάνο.
Μια σπάνια ιστορία αθλητικής αλληλεγγύης εκτυλίχθηκε στο διεθνές τουρνουά Socca γυναικών στο Ρέθυμνο, όταν Ελλάδα, Γερμανία και Πολωνία αποφάσισαν να βοηθήσουν την αντίπαλό τους, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από το αποτέλεσμα.
Το Elite Neon Cup για τις ηλικίες Κ10 και Κ12 ολοκληρώθηκε με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να αναδεικνύονται νικήτριες, υπό το βλέμμα του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ραφαέλ Βαράν.
Ο άλλοτε σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ραφαέλ Βαράν, βρίσκεται στην Ελλάδα για το Elite Neon Cup, όπου παίζει ο γιος του και αυτός του Τιμπό Κουρτουά.
Οι «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν δώσει ραντεβού στην Ελλάδα από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Elite Neon Cup!