Ένας εξελιγμένος Γκάρεθ Μπέιλ

Για την μεγάλη βελτίωση του Γκάρεθ Μπέιλ σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια μίλησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, εν όψει του παιχνιδιού με την Ίντερ, τονίζοντας πως πλέον είναι ένας διαφορετικός παίκτης.



Ένας εξελιγμένος Γκάρεθ Μπέιλ
Η Τότεναμ πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ την προσεχή Πέμπτη για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και αδιαμφισβήτητα ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσει περισσότερο τους Ιταλούς, είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο προπονητής του Ουαλού, Αντρέ Βίλας – Μπόας, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Μπέιλ σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν Τότεναμ και Ίντερ είχαν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες.

«Νομίζω πως ο Γκάρεθ έχει εξελιχθεί ως παίκτης. Είναι πιο απειλητικός τώρα» είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Βλέποντας τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Ίντερ με την Τότεναμ, ο Μπέιλ έπαιζε ως αριστερός μπακ και είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ καλό Μαϊκόν, αλλά τα πήγε εξαιρετικά»

Τέλος ανέφερε: «Πλέον, δύο χρόνια μετά, ο Γκάρεθ αγωνίζεται σε διαφορετική θέση και έχει γίνει ένας άλλος παίκτης. Ένας καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός παίκτης».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας