Φοράει τα καλά του το «Old Trafford»

Ξεχωριστό ματς, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα! Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη στις εξέδρες και το england365.gr σας αποκαλύπτει τι ετοιμάζουν οι Άγγλοι φίλαθλοι για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει την πρόκριση.



Φοράει τα καλά του το «Old Trafford»

Η παρουσία 3.500 οπαδών της Ρεάλ στο Μάντσεστερ …πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους φίλους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι θα δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της ομάδας.

Στο «Old Trafford» θα υπάρχουν 18.500 κόκκινες, άσπρες και μαύρες σημαίες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζεται το διάσημο κασκόλ του συλλόγου.

Το …σκηνικό θα λάβει χώρα κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και η διοίκηση θα …βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, το κεντρικό σύστημα ήχου θα σιγήσει στις 21:35. Για πέντε λεπτά, από τα μεγάφωνα του γηπέδου δεν θα ακούγεται τίποτα, ώστε ο κόσμος να πάρει …ώθηση να φωνάξει.

Το παραπάνω κορεό των οπαδών της Γιουνάιτεντ θα γίνει στο Sir Alex Ferguson Stand, ενώ στο ανατολικό πέταλο θα υπάρχει ένα αντίστοιχο με το σήμα της ομάδας. Την ίδια ώρα, στο Stretford End θα υπάρχει το γιγάντιο πανό με αναφορά στους «μπέμπηδες» του Σερ Ματ Μπάσμπι.

Όπως παραδέχεται ο Άντριου Κίλνταφ, εκπρόσωπος οπαδών της Γιουνάιτεντ, η ιδέα γεννήθηκε μετά τα κορεό των οπαδών της Ρεάλ στο «Bernabeu».