«Στο Μάντσεστερ με πίστη για πρόκριση»

Δύο «κολλητές» νίκες επί της Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη… προετοιμασία για τη  Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Σέρχιο Ράμος και Πέπε να δηλώνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με πίστη και πάθος για την πρόκριση.



«Στο Μάντσεστερ με πίστη για πρόκριση»

Οι «μερένχες», πανηγύρισαν τόσο στο «Καμπ Νου» στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Copa Del Rey, όσο και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για το πρωτάθλημα.

Αυτές οι δύο τονωτικές «ενέσεις», ήταν ό,τι ακριβώς θα χρειαζόταν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». «Θα ταξιδέψουμε στην Αγγλία με πίστη για την πρόκριση, αλλά πάνω απ’ όλα, με σεβασμό προς τον αντίπαλό μας. Πάντως, για την ψυχολογική μας προετοιμασία για το ματς, οι δύο νίκες επί της Μπαρτσελόνα ήταν ιδανικές» είπε ο Σέρχιο Ράμος.

Από την πλευρά του, ο Πέπε, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή αποδίδουμε βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων μας και έχουμε φτάσει στην κορυφή της απόδοσής μας. Οι δύο νίκες επί της Μπαρτσελόνα, μας έδωσαν ακόμα ένα κίνητρο, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν για τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ».