Με όπλο την… αγάπη

Ο καλύτερος τρόπος για να περιοριστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον δεύτερο αγώνα για τους «16» του Τσάμποιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η αγάπη που τρέφει ο Πορτογάλος για τη δεύτερη, σύμφωνα με τον Πατρίς Εβρά.



Με όπλο την… αγάπη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να επιστρέψει στο μέρος που έκανε γνωστό το όνομά του, το «Ολντ Τράφορντ», μετά το καλοκαίρι του 2009 όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η συναισθηματική φόρτιση για τον μεσοεπιθετικό της «Βασίλισσας» θα είναι μεγάλη αφού, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι δύσκολο όταν παίζεις με αγάπη. Ο Ρονάλντο θα γίνει δεκτός στο «Ολντ Τράφορντ» με θέρμη για όσα έχει καταφέρει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε αρχικά ο Πατρίς Εβρά για την επιστροφή του «CR7» στα παλιά του λημέρια και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα πρόσφερε στον σύλλογο και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος αγαπάει τον σύλλογο. Μάλιστα θυμάμαι μετά το πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, όπου είχαμε μια συζήτηση και μου είπε ότι θα είναι δύσκολο να επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Είναι το σπίτι του. Ελπίζω να είναι επηρεασμένος και να μην μπορέσει να παίξει καλά, αν και είναι γεννημένος νικητής».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας