Το σκέφτονται για Καπέλο στην Τσέλσι
Κάτοικος Νησιού είναι πιθανό να γίνει ξανά ο Φάμπιο Καπέλο, αφού το όνομά του ακούγεται έντονα για τον πάγκο της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να συνδέονται από τα Μέσα με ότι …μιλά αγγλικά, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Καπέλο έχει εργαστεί ξανά στη Βρετανία, όταν είχε αναλάβει την εθνική Αγγλίας, από την οποία αποχώρησε πέρυσι την Άνοιξη.
Ο Ιταλός προπονητής εργάζεται στη Ρωσία και στην εθνική ομάδα της χώρας, ενώ η Τσέλσι δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσει όπως είχε κάνει και με τον Γκους Χίντινγκ, το 2009, ο οποίος επίσης είχε το ίδιο πόστο.
Σε περίπτωση που ο Καπέλο εργαστεί στην Τσέλσι, θα βρει τους Άγγλους διεθνείς Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ, με τους οποίους δούλεψε μαζί στα «τρία λιοντάρια».