Αποθέωση για Σουάρεζ

Παίκτες και προπονητής της Λίβερπουλ υποκλίνονται στην ποδοσφαιρική ποιότητα του Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός πέτυχε άλλα τρία γκολ με την κόκκινη φανέλα στη νίκη (4-0) επί της Γουίγκαν και κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των Μπρένταν Ρότζερς, Πέπε Ρέινα και Στιούαρτ  Ντάουνινγκ.



Αποθέωση για Σουάρεζ

Αρχικά, ο προπονητής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, δήλωσε: «Είναι πραγματική απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί του. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που όχι μόνο προπονείται κάθε μέρα, αλλά θέλει να προπονείται κάθε μέρα και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς! Είναι διψασμένος για επιτυχίες. Όλα αυτά που είδατε σήμερα απέναντι στη Γουίγκαν, τα γκολ του, το τελείωμα, η συνεργασία με τους συμπαίκτες του, τον κάνουν έναν εκ των καλύτερων στον κόσμο».

Έπειτα, ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ που άνοιξε το χορό των γκολ στο «DW Stadium», είπε: «Ο Λουίς μπορεί να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και από φάση που δεν δείχνει ότι μπορεί να καταλήξει σε γκολ! Είναι σπουδαίος επιθετικός και φέτος έχει βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό».

Από την πλευρά του, ο γκολκίπερ των «κόκκινων», Πέπε Ρέινα, σχολίασε: «Μπορεί να πετύχει γκολ… από το πουθενά! Είτε σκοράρει, είτε μοιράζει  ασίστ για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του»