Δεν ασχολείται με μεταγραφικά ο Ρέινα

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Λίβερπουλ, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι, επανέλαβε ο Πέπε Ρέινα, μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα. 



Δεν ασχολείται με μεταγραφικά ο Ρέινα

Αν και τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα, ο Ρέινα, όμως, δεν επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές και σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τη Λίβερπουλ.

Κάτι που επανέλαβε μιλώντας στην αγγλική «Daily Express», τονίζοντας πως δεν ασχολείται με μεταγραφικά σενάρια. 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Λίβερπουλ, όπως είμαι πολύ καλά και με τον προπονητή μας, Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο. Όσα ακούγονται περί μεταγραφής μου δεν με απασχολούν. Ούτε που ακούω τις φήμες αυτές», ξεκαθάρισε ο τερματοφύλακας των «reds». 

Συνεχίζοντας, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με το περιβάλλον της Λίβερπουλ. «Γράφτηκε πως δεν περνάω καλά στην ομάδα και πως έχω προβλήματα με πολλούς. Οι σχέσεις μου με το σύλλογο είναι άψογες, ο κόσμος μας με αγαπάει και με στηρίζει, συνεργάζομαι αρμονικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, οπότε όσα έχουν ειπωθεί είναι ψέματα. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν πρόκειται να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι κάτι τέτοιο», τόνισε ο Ισπανός.