Στεναχωρημένος ο Πάρκερ

Εντελώς διαφορετική υποδοχή, από αυτή που του επιφύλαξαν, περίμενε ο Σκοτ Πάρκερ από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ, στην επιστροφή του στο «Άπτον Παρκ» με τη φανέλα της Τότεναμ για το ματς της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. «Με στεναχώρησαν οι αποδοκιμασίες» είπε ο Άγγλος μέσος.   



Στεναχωρημένος ο Πάρκερ

Ο 32χρονος άσος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του και έφυγε νικητής από το γήπεδο στο οποίο κόπιασε και πρόσφερε πολλά στη Γουέστ Χαμ, χάρη στο τελικό 3-2 υπέρ της Τότεναμ. Έχοντας αναδειχθεί καλύτερος παίκτης των «σφυριών» στις τρεις από τις τέσσερις χρονιές, τόνισε ότι θα περίμενε να τον σεβαστούν οι οπαδοί του συλλόγου και όχι να τον αποδοκιμάσουν.

«Δεν περίμενα από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να με αποδοκιμάσουν. Ήταν λίγο στενάχωρο. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή πήγα στον μεγάλο αντίπαλο της Γουέστ Χαμ. Θα ήθελα να με υποδεχτούν αλλιώς έπειτα από όσα πρόσφεραν στον σύλλογο. Αγάπησα το “Άπτον Παρκ” και τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην ομάδα και πραγματικά ανυπομονούσα να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο, αλλά με στεναχώρησε η υποδοχή των οπαδών» σχολίασε, φανερά στεναχωρημένος.