Ανέτοιμος ο Τέρι

Στο επίπεδο ετοιμότητας που δεν ικανοποιεί τον Ράφα Μπενίτεθ, οφείλεται το γεγονός πως ο Τζον Τέρι δεν έχει καταφέρει να κάνει σερί εμφανίσεων στο αρχικό σχήμα των «μπλε», όπως τόνισε ο Ισπανός προπονητής του συλλόγου.



Ανέτοιμος ο Τέρι

Ούτε καυγάδες, ούτε διαφωνίες, ούτε τίποτα. Θέμα ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης είναι αυτό που δεν επιτρέπει στον Τζον Τέρι να βοηθάει σε κάθε παιχνίδι την Τσέλσι.

Παρά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και θέλουν τον Άγγλο αμυντικό να μην έχει καλή σχέση με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο τελευταίος τόνισε πως ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Τέρι πότε βρίσκεται στην 11αδα και πότε στον πάγκο, είναι το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης.

«Πρέπει να το προσέξουμε. Είναι μια χαρά ο Τζον, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς των προπονήσεών του και να συμμετέχει περισσότερο στο ομαδικό πρόγραμμα. Μόλις το κάνει, θα είναι ακόμα καλύτερα και θα μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή»  είπε ο Μπενίτεθ, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου εν όψει της αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Σαουθάμπτον.