Τα βρήκαν Ρέντναπ – Μποσίνγκουα

Η παρουσία του Ζοσέ Μποσίνγκουα στο δεξί άκρο της άμυνας της ΚΠΡ για πρώτη φορά έπειτα από περίπου τρεις μήνες, στην ήττα (2-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η απόδειξη της λύσης του προβλήματος που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Χάρι Ρέντναπ.



Τα βρήκαν Ρέντναπ – Μποσίνγκουα

Ο έμπειρος μπακ, δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του, από την ημέρα που είχε αποχωρήσει από το «Λόφτους Ρόουντ» χωρίς άδεια, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν βρισκόταν στην αρχική σύνθεση των Ρέιντζερς για ένα ματς κόντρα στη Φούλαμ.  

Από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και το Σάββατο, αρκούταν απλά να προπονείται σκληρά και να προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μποσίνγκουα επέστρεψε στην 11αδα της ΚΠΡ και απέδειξε ότι η παρεξήγηση με τον Χάρι Ρέντναπ, ανήκει στο παρελθόν.

«Ο Ζοσέ έκανε ένα λάθος, το οποίο το πλήρωσε, τιμωρήθηκε, αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να ξαναπαίξει, αφού είναι πολύ καλός και από εδώ και πέρα θα τον χρησιμοποιώ κανονικά» είπε ο τεχνικός των Ρέιντζερς.