Το παράπονο του Σκρτελ

Προβληματισμένος για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στα βασικά πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς όσο συχνά θα το ήθελε, εμφανίστηκε ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος αμυντικός της Λίβερπουλ, εξέφρασε το παράπονό του, λέγοντας πως ενώ δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση, συνηθίζει να μένει στον πάγκο.



Το παράπονο του Σκρτελ

Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά ακόμα και όταν υγιής, ο Σκρτελ δεν αποτελούσε βασική επιλογή του Ρότζερς για τα παιχνίδια των «κόκκινων».

«Πρέπει να περιμένω. Τι άλλο να κάνω; Όταν ήμουν υγιής, έδινα το 100% στις προπονήσεις προκειμένου να αποδείξω στον προπονητή μου ότι άξιζα να παίζω. Μετά πήρα την ευκαιρία στην Αγία Πετρούπολη, στο πρώτο ματς με τη Ζενίτ και έπειτα από αυτό, βρέθηκα πάλι στον πάγκο. Τώρα είμαι τραυματίας και πρέπει να περιμένω ξανά μέχρι να γίνω καλά και να διεκδικήσω μια θέση στο αρχικό σχήμα. Θα δούμε τι θα γίνει…» ήταν τα λόγια του διεθνή άσου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πότε ξεκίνησε το… κακό. «Όλα έγιναν μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Ιανουάριο. Ενώ στα προηγούμενα ματς είχαμε νικήσει την ΚΠΡ και τη Σάντερλαντ, χάσαμε από τη Γιουνάιτεντ με 2-1, αλλά θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο εκείνου του παιχνιδιού είχαμε παίξει αρκετά καλά. Ο κ. Ρότζερς, όμως, μου είχε πει ότι στην άμυνα δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι, πράγμα το οποίο θα αποτελούσε αφορμή για να μην είμαι βασικός.

Έχουμε μιλήσει για το γεγονός του παραγκωνισμού μου. Μου έδωσε μια εξήγηση, την οποία δεν πίστεψα και θεωρώ πως κάτι άλλο είναι αυτό που τον ενοχλεί. Όπως και να ‘χει, δεν είμαι από αυτούς που θα πηγαίνω κάθε μέρα στο γραφείο του προπονητή μου για να του μιλάω. Αυτός είναι ο τεχνικός της ομάδας, αυτός επιλέγει ποιοι θα παίξουν».