Η Μπαρτσελόνα «κολάκεψε» τον Λουίζ
Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ωστόσο, κατέστησε ξεκάθαρο πως είναι χαρούμενος στην Τσέλσι.

Τις προηγούμενες μέρες, τα μεταγραφικά σενάρια ήθελαν τον Νταβίντ Λουίζ να παίρνει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα στο τέλος της χρονιάς. Όλα αυτά δεν ανήκαν στη… σφαίρα της φαντασίας, αφού όντως υπήρξε ενδιαφέρον από τον σύλλογο της Καταλονίας.
Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε» δήλωσε χαρούμενος στην Τσέλσι, δείχνοντας έτσι πως δεν σκοπεύει να αφήσει το Λονδίνο στο άμεσο μέλλον.
«Είμαι χαρούμενος και κολακευμένος που ένας σύλλογος του μεγέθους της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για εμένα. Είναι μια ομάδα γεννημένων νικητών και είναι μεγάλη μου τιμή που ενδιαφέρθηκαν για εμένα» είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ και πρόσθεσε:
«Είμαι παίκτης της Τσέλσι προς το παρόν. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα ώστε να κάνω τους ανθρώπους να πιστέψουν σε εμένα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».
Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας