Νέα εποχή στη Σουίντον

Στα χέρια της εταιρείας Seebeck 87 Limited, που υποστηρίζεται από επιχειρηματικό κονσόρτιουμ, του οποίου ηγείται ο Τζεντ ΜακΚρόρι, πέρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.



Νέα εποχή στη Σουίντον

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία της Σουίντον. Αμέσως μετά την εξασφάλιση της άδειας από τη Football League για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, απέκτησε ισχύ η συμφωνία που είχε επιτευχθεί από τις δύο πλευρές, για να ανοίξει πλέον νέα σελίδα στην ομάδα.

Η εταιρεία Seebeck 87 απέκτησε όλες τις μετοχές της Σουίντον, με τους Σερ Γουίλιαμ Πάτι, Άντριου Μπλακ και Ράσελ Μπάκχαους να αποχωρούν από τη διοίκηση. Νέος πρόεδρος του συλλόγου θα είναι ο Τζεντ ΜακΚρόρι, που είναι και το αφεντικό του επιχειρηματικού κονσόρτιουμ, στο οποίο στηρίζεται η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα παραμείνει ο Νικ Γουότκινς, ενώ νέα μέλη σε αυτό θα είναι οι Γκάρι Χούπερ, Στιβ Μιούραλ και Καλούμ Ράις.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξασφάλιση της άδειας για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό αναμενόταν την περασμένη Δευτέρα, με τον Πάολο Ντι Κάνιο να έχει δώσει τα χέρια με τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία για να παραμείνει στον πάγκο. Ωστόσο, η καθυστέρηση στις εξελίξεις, έφερε και την ισχύ στην παραίτηση που είχε υποβάλει ο Ιταλός κόουτς από τις 12 του μηνός, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει…