Γίνεται… θυσία ο Τέρι

Ηγέτης με τα… όλα του. Ο Τζον Τέρι, για ακόμα μια φορά έδειξε ότι είναι πιστός «στρατιώτης» της Τσέλσι, τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα να αποτελεί δεύτερη και τρίτη επιλογή για την άμυνα της ομάδας, αρκεί αυτή να  παίρνει νίκες και να φτάνει σε επιτυχίες.   



Γίνεται… θυσία ο Τέρι

Ο 32χρονος στόπερ πήρε φανέλα βασικού για τρίτη φορά υπό την ηγεσία του Ράφα Μπενίτεθ, στη νίκη (4-0) επί της Μπρέντφορντ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, χωρίς να ξεχνάμε όμως ότι απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους τελευταίους μήνες λόγω ζημιάς που είχε υποστεί στο γόνατο.

Αφού, λοιπόν, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον Μπενίτεθ στα αποδυτήρια του «St. James’s Park» μετά την ήττα (3-2) από τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα, τόνισε πως ο ίδιος γίνεται… θυσία, αρκεί η Τσέλσι να κερδίζει.

«Δεν  έχει να κάνει με τον Ράφα, τον Φρανκ, ή εμένα. Δεν έχει να κάνει με κανέναν. Όλοι είμαστε κάτω από την ομάδα και η Τσέλσι είναι αυτή που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους. Να φτάνει η ομάδα σε νίκες και να είναι ο κόσμος χαρούμενος. Αν αυτό γίνεται με μένα στην ενδεκάδα, καλώς. Αν όχι, θα βρίσκομαι στον πάγκο και θα στηρίζω σαν οπαδός τον σύλλογο, εμψυχώνοντας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές» είπε ο Τζον Τέρι.